BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.501,11
HABER /  MAGAZİN

Böyle haber kimi çıldırtmaz!

Kuşum Aydın hakkında öyle iddialar ortaya atıldı ki... Önce bir erkekle evlendiği söylendi, sonra daha beteri yazıldı.

Abone ol İNTERNETHABER/ Kuşum Aydın hakkında öyle haberler ortaya atıldı ki çileden çıktı. Önce bir erkekle evlendiği yazıldı. Sonra birini öldürdüğü... En son çıkan haber ise öldürülüp, parçalara bölünerek çöpe atıldığı yönünde oldu.

Oysa Aydın'ın babası rahatsızdı ve bu yüzden uzun süredir Almanya'da bulunuyordu. Gecenin saat 2'sinde "öldüğüne" dair telefonlar alınca deliye döndü.

Kuşum Aydın'ın Hollanda'da bir erkekle gizlice evlendiği öne sürüldü. Oysa Aydın, Almanya'da babasını tedavi ettirmek için çalışıyordu. Son haberde bir işadamı tarafından öldürülüp
çöpe atıldığı yönündeydi.

AYDIN NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Seda Sayan'ın programına katılan Aydın, öylesine çileden çıkmıştı ki haberi yapanlara verdi veriştirdi. Aslında haksız da değildi isyanında.

Şunları söylüyordu Aydın;

"Terbiyesizlik etmeyin. Elinizi vicdanınıza koyun. Benim hayatta bir anam bir babam kaldı. Babam rahatsız, onunla uğraşıyorum. Şerefsizce hareket etmeyin artık. Bir şeyi ispatlıyorsanız anlınızdan öperim. İspatlıyamıyorsanız, gazeteciliği bırakın."

ERKEKLE EVLENDİ İDDİASI

Aydın'ı çileden çıkaran haberlerden biri de Hollanda'da bir erkekle gizlice evlendiği yönündeydi.

"Bu haberi yapanlar ispat etsinler" diyen Aydın, "15 senedir televizyonlara çıkıyorum. Aile değerlerine bu kadar değer veren insanım. Ben gidip böyle bir evlilik yapacağım ve sonra da ortaya çıkacağım" diye konuştu.

YETER ARTIK YETER!

Bu haberlerle deliye dönen Aydın, "Ekmeğimin peşine düşmüş çalışıyorum, evlenmedim diyorum hala inatla yazıyorlar. Ben size ne yaptım kardeşim. Yeter artık yeter! Artık taşırdılar üstümden. Bu kadar olmaz ki... Hiç mi vicdan yok!" sözleri ile isyan etti.