BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Boschdan elektrikli el aleti

Bosch, profesyoneller için daha güçlü ve hafif kompakt delici ''GBH 2-18 RE''yi üretti.

Abone ol

 Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, ergonomik dizaynıyla oldukça kolay bir kullanıma sahip yeni GBH 2-18''in, sadece 1.9 kilogram ağırlık ve 316 mm boya sahip olduğu belirtildi. Düşük ağırlığı ve küçük boyutun rağmen, üstün delme performansıyla ''GBH 2-18''in, rakip modellerden daha üstün olduğu ifade edilen açıklamada, ''Bu performansın kaynağı ise 550 Watt'lık motoru ve 1550 devir/dakikalık boştaki devir sayısı. Böylelikle duvar ve beton malzemelerde hızlı delme imkanı sağlıyor'' denildi.

''Elektropnömatik darbe'' özelliğiyle her bir darbede 1.7 Jule büyüklüğünde bir enerji oluşturan yeni ürünün, bu sayede 10 milimetreye kadar olan çaplarda dübel delikleri açmak için çok uygun olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Kompakt yapısı ve düşük ağırlığıyla GBH 2-18, özellikle zor ulaşılabilen yerlerde ve insan boyunun yetişmediği yüksekliklerde yapılan çalışmalarda dahi büyük kolaylık sağlıyor.

Betondaki maksimum delme çapı 18 milimetre olan makinenin darbe özelliği kapatıldığında cihaz; duvar, ahşap ve metaldeki normal delme işlemlerinde de kullanılabiliyor. Ahşapta 30, metalde ise 13 milimetreye kadar olan delikler, darbenin kapalı olması şartı ile GBH 2-18 sayesinde rahatlıkla açılabiliyor.''