BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.490,13
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 9.bölüm fragmanı Filiz ve annesi karşı karşıya

Fox Tv'de yayınlanan ve oldukça izlenen Bizim Hikaye 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümde çocukların annesinin yeniden eve dönmesi büyük etki yaratmıştı. Peki Bizim Hikaye 9.yeni bölümde neler yaşanacak? Gelin hep birlikte 9.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Shameless'ın Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye yeni bölümde neler yaşanacak? 9 Kasım'da yayınlanacak yeni bölümde neler yaşanacak?

FOX ekranlarında büyük sükse yaratan Bizim Hikaye son bölüm izleyicilerle buluştu. Bizim Hikaye son bölüm ardından gözler Bizim Hikaye 9. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Bizim Hikaye’de bu hafta; Şükran yıllar sonra eve geri döner. Çocuklar altüst olur, Fikri’nin dengesi iyice bozulur. Filiz ise kardeşlerini annesinden koruyabilmek için büyük bir mücadeleye girişmek zorunda kalır. Annesiyle Filiz ilk kez karşı karşıya geliyor ve büyük yüzleşme yaşanıyor.

BİZİM HİKAYE REYTİNGLERDE NE YAPTI?

Yayınlandığı günden itibaren perşembe günleri birincilikten inmeyen Bizim Hikaye bu hafta da birinci oldu. Güçlü rakipleri olan Bizim Hikaye bakalım bu hafta yeni bölümüyle reytinglerde ne yapacak?