BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.395,13
HABER /  SPOR

Biz bu maçı hak ettik!

Beşiktaş'ın "hakem yüzünden maçı aldılar" açıklamasına Fenerbahçe tepki gösterdi

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, 1-0 geriye düştükten sonra maçı 2-1'e getirmenin çok önemli olduğunu belirterek, hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonrası FB TV'ye değerlendirmeler yapan Şekip Mosturoğlu, ''Son haftalarda takımımızın tırmanan bir performansı vardı. Takımımız 20. dakikadan sonra çok iyiydi. 0-1'den 2-1 öne geçmek çok önemli. Bunların haricinde de bir çok pozisyonumuz vardı. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Camiamıza, sporcularımıza, herkese hayırlı, uğurlu olsun'' dedi.

Şekip Mosturoğlu, maçtan önce hakemin tartışılması konusunda ise, ''Dikkatli okunursa, bizim açıklamamızın İsmet Arzuman'la ilgili olmadığı anlaşılır. Biz açıklamamızda, ligin 10. haftasına kadar yapılan hakem atamaları, gelişen olaylar ve tüm futbol ailesini ilgilendiren konulara dikkat çektik. Biliyorsunuz hakem hataları yüzünden ligde bir firmamız bir takımdan sponsorluğunu çekti. Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz olan bir takım, sahada kazandığı maçı, masada kaybetti. Bizim itirazımız bunlaraydı'' diye konuştu.