BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Dünyaya değil, kendime kapandım

10 yıl sonra ekrana çıkan Necla Nazır, neden kapandığını böyle anlattı...

Abone ol

10 yıldır ekranlara çıkmayan Yeşilçam'ın unutulmayan oyuncularından Necla Nazır, yıllar sonra ilk kez Star TV'de Yasemin'in Penceresine konuk oldu. Bir süre önce kapanan Nazır, "Ben dünyaya değil kendime kapandım" diyerek kendisi hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Necla Nazır, "Kızım artık büyüdü. Bana uygun öneriler olduğunda dizilerde oynarım. Sinemayı çok seviyorum" diyerek tekliflere de açık olduğunu söyledi.

Necla Nazır, ekranlardan uzak olmasına rağmen, çeşitli dizilerde oynadığını, bir radyoda 5 yıldır program yaptığını söyleyerek aslında halktan kopuk yaşamadığını belirtti.

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferdi Tayfur ile evli olan Necla Nazır, birlikte yer alacakları bir projeye kendisinin sıcak bakabileceğini ama eşinin istemediğini vurguladı. Nazır "31 yıldır Necla Nazır'la birlikte. Evde, arabada bir de işte görürse ne yapacak? Sıkılır insan!" yorumunu yaptı.

Necla Nazır'ın Yasemin Bozkurt'un bir sorusuna verdiği cevap ise herkesi güldürdü. Bozkurt "Ferdi Tayfur'un etrafında onlarca güzel kadın vardı. Nasıl oldu da evine böyle bağlandı? İhanete nasıl bakıyorsun" sorusuna Nazır "Öyleydi zaten. Onun gözü benden başkasını görmedi. Sanmıyorum ama Ferdi aldattıysa da çok başarılı bir beyefendi. Ben hiç hissetmedim. O kendinden sorumlu. O benim eşim, onu kıskanıyorum, oyarım adamı, yolarım, atlarım" cevabını verdi.
(televizyongazetesi)