BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL

Bitlis'te uzaylı 2 fotoğraf karesinde!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yeni aldıkları cep telefonuyla çekim yapan aile, fotoğraflardan ikisinde tanımlanamayan bir "yaratık" gördü.

Abone ol

Fotoğrafları basın mensuplarıyla paylaşan aile, söz konusu karelerde kesinlikle fotomontaj olmadığını iddia etti.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yeni aldıkları cep telefonuyla çekim yapan aile, fotoğraflardan ikisinde tanımlanamayan bir yaratık gördüklerini söyledi.

SADECE İKİ KAREDE ÇIKTI

Olay, ilçenin tanınmış ailelerinden birinin evinde meydana geldi. İsmini açıklamak istemeyen ailenin bireyleri, yeni aldıkları cep telefonunun kamerasını test etmek amacıyla çok sayıda fotoğraf çekti. İddiaya göre, fotoğrafları inceleyen aile, iki karede tanımlanamayan bir yaratık gördü. 

EVDE YARATIK ARADILAR

Fotoğrafları gören ev sahibesi büyük bir korku yaşadı ve çığlık attı. Ailenin diğer bireyleri, panikle söz konusu yaratığı aradı fakat başarısız oldu.

Cep telefonu tarafından çekilen fotoğrafları yorumlayan aile ve yakınları, karelerde yer alan yaratığın cin yada uzaylı olabileceğini, ama kesinlikle fotomontaj olmadığını söyledi.

yaratik.jpg
DİKKATİNİZİ ÇEKELİM : Ancak fotoğraf karelerine dikkatle bakıldığında 'uzaylı' denilen cismin her iki karede de aynı şekilde durduğu görülüyor. Bize göre fotomontaj değilse de fotoğraftaki bir oyuncağa benziyor.