BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Birinciliği kıl payı kaçırdı

Lara Surol, “World Bikini Model International’09” da Dünya ikincisi oldu

Abone ol

Magazinkolik Malta Özel

“World Bikini Model International ’09” ve “Miss European Tourism Beauty ‘09” yarışması sonuçlandı.

Türkiye’yi temsil eden manken Lara Surol, “World Bikini Model International ’09” katagorisinde Dünya ikincisi olmayı başardı.

Birinciliği kıl payı kaçıran Lara Surol, finale elinde üzerinde Atatürk posterli Türk bayrağı ile çıkarak büyük alkış aldı.

Turizm Cenneti Matla`da bu yıl 7.sı yapılan ve Catwalk Production Paul Chetcuti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye’nin önemli mayo firması Sunsurf mayoları ana sponsorluğunda gerçekleşen “World Bikini Model International ’09” ve “Miss European Tourism Beauty ‘09” yarışmasının Türkiye ayağı yapılamadığından yarışmaya özel davetli olarak katılan Lara Surol, otoriteler ve 41 ülkenin güzeli tarafından yarışma kampının başladığı andan itibaren ilk üç arasında gösteriliyordu.

Lara Surol’un ikinci olduğu yarışmanın birinciliğini Ukrayna’dan 19 yaşındaki Natali İvanovo, üçüncülüğü ise Azerbaycan’dan Günay Museva aldı. Museva Aynı zamanda en seksi bakış ödülüne de layık görüldü.

Öte yandan yarışmasın diğer katagorisi olan “Miss European Tourism Beauty ‘09” yarışmasında ise İngiltere’den Sophie Jones, ikinciliği Malta’dan Christine Mifsud, üçüncülüğü de Macaristan’dan katılan Cristina Valu kazandı.

Kaynak: www.magazinkolik.com