BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cerrah artık bir polis değil!

Cerrah bugünden itibaren artık bir polis değil. Osmaniye Valisi diye imzaladığı veda metninde hüzün vardı.

Abone ol

Osmaniye Valiliğine atanan Celalettin Cerrah İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevini Hüseyin Çapkın'a devretti. Cerrah, törenden önce, il emniyet müdürlüklerine ve Emniyet Genel Müdürlüğünün çeşitli birimlerine veda mesajı gönderdi.

''Osmaniye Valisi'' imzası taşıyan mesajında Cerrah, 35 yıldır görev yaptığı emniyet teşkilatından Osmaniye Valisi olarak ayrılmasının hüznünü ve heyecanını yaşadığını kaydetti.

Emniyet teşkilatındaki yaşamı boyunca her zaman iyi bir insan, iyi bir polis ve iyi bir yönetici olmak için özen gösterdiğini vurgulayan Cerrah, bugüne kadar kendisine verilen her görevi devraldığı noktadan daha ileri bir seviyeye ulaştırmak için tüm personeliyle birlikte var gücüyle çalıştığını belirtti.

HÜZÜNLÜ VEDA YAZISI

Cerrah, 14 yaşından beri şerefle üniformasını giydiği polis teşkilatından ayrılmanın hüznünü yaşadığını ifade ederek, mesajında şunları kaydetti:

''Devlet büyüklerimizin bizlere layık gördüğü ve terfien atandığım bir başka onurlu makam olan Osmaniye Valiliği göreviyle gurur duyarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğim. İstanbulumuzun dünyanın en güvenli büyük şehirlerinden biri haline gelmesinde, 365 gün 24 saat omuz omuza görev yaptığım üstün görev anlayışına sahip çalışkan, yetenekli ve fedakar çalışma arkadaşlarımın emeği, gayret ve alın teri vardır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni görevim nedeniyle aranızdan ayrılırken, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi, malullerimizi ve emeklilerimizi minnetle anar, her kademede görev yapan tüm meslektaşlarıma görevlerinde üstün başarılar ve aile yaşantılarında sağlık mutluluk temenni eder, sevgi ve saygılar sunarım.''