BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Babaya bak! En tiksindirici kahkaha

Michael Jackson'ın annesi ölüm haberi alır almaz, ünlü starın evindeki paraların peşine düşmüş. Babası ise çirkin bir kahkaha ile gündemde.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın ailesi çirkin tavırlar sergiliyor. Annesi, ünlü starın ölüm haberini alır almaz paralarının peşine düştü. Babası ise "çirkin kahkası" ile gündemde...

Ünlü pop star evinde halı altlarında ya da çöp torbaları içinde yüklü miktarda nakit para saklıyordu. Öldüğü gün annesi işte o paraların peşine düştü.

Michael Jackson'ın çocuklarının dadısı anlattı... Dadı Rawarmba, Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra annesi Katherine'nin kendisini arayıp, "Michael bu evde nakit para saklıyordu, hatırlıyor musun? Ben şimdi buradayım. Nerede olabilir bu para?" diye soruduğunu söyledi.

EN ÇİRKİN KAHKAHA

MİCHAEL Jackson’ın babası Joe Jackson, oğlunun ölümünden sadece 2 gün sonra yakın arkadaşı insan hakları savunucularından politikacı ve papaz Jesse Jackson ile kahkaha atarken görüntülendi.

İngiliz gazeteleri, haberi ‘En tiksindirici kahkaha’ başlığıyla duyurdu. Ünlü yıldızın babası Joe Jackson’ın kahkahalar atarken görüntülenmesi, oğlunun ölümünden önce kötüye giden sağlığı konusundaki duyarsızlığı yeniden eleştiri konusu oldu...



BAZEN KONUŞAMIYORDU BİLE...

Michael Jackson'ın yakınları da ünlü yıldızın zor günlerini anlatmaya başladı. 50 konser vermeye hazırlanan şarkıcının sağlık durumunun tek konser vermeye bile hazır olmadığı iddia ediliyor.

Çok az yemek yediği ve çok sayıda ilaç aldığı ortaya çıktı. Yakınında bulunanlar şarkıcının bazı günler konuşmakta dahi zorlandığını anlatıyor. Kendisine yönelik tavsiyeleri de dinlemediği iddia ediliyor.

Günde 8 ilaç 
Demerol
Dilaudid
Vicodin
Soma
Xanax
Zoloft
Paxil
Prilosec

200 yayınlanmamış şarkıyı çocuklarına miras bıraktı

Öte yandan 500 milyon dolar borcu bulunan Jackson'ın 11, 12 ve 7 yaşındaki 3 çocuğuna 200 kadar yayınlanmamış şarkıyı miras bıraktığı ortaya çıktı. Bu şarkıların yayın haklarının  çocukların geleceği sağlayacağı belirtiliyor. Üç çocuğun velayeti anne Cathrine Jackson'a verileceği belirtiliyor.

Midesi yıkanmış

Jackson'un çocuklarına uzunca bir süre dadılık yapan Grace Rawarmba kendisini çocukların annesi gibi gördüğünü açıkladı. İngiliz the Times gazetesine konuşan Rawarmba, Jackson'un aşırı miktarlarda ilaç kullandığını ve birkaç kez midesini yıkamak zorunda kaldığını söyledi.

MİCHAEL JAKSON'IN AİLE
ALBÜMÜNDEN FOTOĞRAFLAR

[PAGE]







[PAGE]







[PAGE]







[PAGE]