BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Birand o savcılardan böyle özür diledi

MİT soruşturması sürecinde savcılarla yaptığı görüşmeyi aktaran ve "Ben ikna oldum" diyen Birand, eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.

Abone ol

MİT soruşturması sürecinde savcılarla yaptığı görüşmeyi aktaran ve "Ben ikna oldum" diyen Birand, eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. Birand, MİT soruşturmasında savcılardan bilgi aldığı iddiasını yalanladı.

"İKNA ODASI" DENİLMİŞTİ

Kanal D ana haber anchormeni Mehmet Ali Birand, MİT soruşturması hakkında savcılarla görüştüğünü ifade edip "Ben ikna oldum" demiş ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Birand'ın savcılarla görüşmesi bazı gazetelerde "Savcılıkta ikna odası" manşetleriyle kamuoyuna duyurulmuştu.

Birand, Kanal D ana haber bülteninde o eleştirilere yanıt verdi. Savcıların MİT soruşturmasıyla ilgili bilgileri kendisiyle paylaşmadığını söyleyen Birand, savcılığa davet edilmediğini söyledi.

SAVCIDAN ÖZÜR DİLEDİ

Mehmet Ali Birand savcılarla görüştüğü konunun MİT soruşturması olmadığını ifade ederek "Bugün bazı gazetelerde ve televizyon yayınlarında savcıların beni davet ettikleri ve bu konuda dosyayı gösterdikleri konusunda bir takım haberler çıktı. Söz konusu değil. Savcılar beni davet etmediler, dosya göstermediler. Ben apayrı bir konu içinde savcıyla görüştüğüm sırada bunu kendisine sormuştum. Ve arkasından adını vermeden yazmıştım. Ve bu yüzden savcı beyi zor durumda bıraktım. Kendisinden özür dilerim" dedi.