BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tomas Sivok imzaya doğru

Çek stoperin takımda kalmasını isteyen Demirören'in, görüşmelerle bizzat ilgileneceği bildirildi

Abone ol

Beşiktaş'ın en formda isimlerinden Tomas Sivok imza atmak istediğini yineledi, Başkan duruma el koydu. Çek stoperin takımda kalmasını isteyen Demirören'in, görüşmelerle bizzat ilgileneceği bildirildi.

Sivasspor ve Braga deplasmanlarında attığı gollerle yıldızlaşan Tomas Sivok, takımın en formda ismi olarak ön plana çıkmıştı. Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çek futbolcunun, yeni kontratıyla ilgili görüşmeleri Başkan Yıldırım Demirören'in yürüteceği bildirildi. Sivok'un mutlaka takımda tutulmasını isteyen Demirören'in, Sivok'un menaceriyle önümüzdeki günlerde masaya oturacağı ve krizi çözeceği belirtildi.

'Ben kalmaya hazırım'

Takımda kalmak istediğini ve eşiyle birlikte İstanbul'da mutlu olduğunu söyleyen Sivok, "Transfer sorun değil. Başkan ne zaman isterse, ben görüşmeye ve imza atmaya hazırım. Her zaman olduğu gibi son sözü başkan söyler" diyerek, yeni kontrata yeşil ışık yaktı. Beşiktaş'tan senelik 800 bin Euro kazanan Sivok, 1 milyon 500 bin Euro istemiş, yönetim ise 1 milyon 200 bin Euro'da ısrarcı olmuştu.