BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.414,45
HABER /  GÜNCEL

İnternet'i kirletmeyin!

Sözümüz Ünal Tanık'ın yönetimindeki Haber7'ye... Fatih Altaylı'nın belden aşağı vurduğunu yazıp tepki gösterdiniz tamam. Peki siz ne yaptınız? O yorumlar nedir öyle?

Abone ol Ünal Tanık İnternethaber'in elinde büyüdü ve İnternet gazeteciliğine soyundu. Sevindik, hatta gurur duyduk. İnternethaber'in mektebinden yetişen birinin kendini yetiştirmesi, hatta bir site hazırlığı yapmasına sevindik.

Ünal Tanık ve Kanal 7 yönetiminin İnternethaber'in aynısını kopyalamasına bile bir şey söylemedik. Haberleriyle, yorumlarıyla, dizaynıyla İnternethaber'e benzetilen Haber7'nin başarısını istedik.

İstedik ama, bir dek baktık ki, sitemizi kopyalayan Ünal Tanık, bizim omuzlarımıza basarak, büyümek istiyor. İnternethaber'e saldırdı bir ara. Ciddiye almadık tabii, güldük geçtik. Kulağına eğildik söyleyeceğimizi söyledik ve yolumuza devam ettik.

Ve dün...

"Fatih Altaylı belden aşağı vurdu" haberi Ünal Tanık'ın başında olduğu haber7'nin en çok okunan haberiydi. Tam 39 yorum bırakılmıştı bu habere...

Yorum değil pardon, küfürname...

Hem de ne küfür...

Yo hayır o küfürleri buraya alıp İnternet'i, İnternethaber'i kirletmeye hiç niyetimiz yok... Haber7'de "Fatih Altaylı belden aşağı vurdu" haberinin altında asılı olduğu gibi duruyor o küfürler..

Görünüşte Haber7'yi tabii ki Kanal7'yi kirletiyor.. Ama o pislik tüm İnternet'e İnternet gazetecilerine sıçrıyor. İşte bu yüzden Kanal7'nin patronlarına buradan sesleniyoruz:

LÜTFEN İNTERNET'İ KİRLETMEYİN, KİRLETTİRMEYİN!

Not: Haber7'yi İnternet'i kirlettiği için özür dilemeye davet ediyoruz. (Yorumları silmek yetmez, o yorumların hepsi bizde saklı)