BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,64
ALTIN 2.393,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bigadiç'de yaz şenliklerine yoğun ilgi

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı İskeleköy Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği Kültür-Sanat ve Yaz Şenlikleri, yoğun bir katılımla başladı.

Abone ol

Bigadiç ilçesine bağlı İskeleköy Belediyesi tarafından tertiplenen şenlikler çerçevesinde düzenlenen birbirinden farklı etkinlikler yöre insanını sunuldu.

Yiyecek, içecek, giyim ve eğlence standlarının yer aldığı panayır alanında, ayrıca çocukların da aileleriyle eğlenceli dakikalar geçirebilmesi için belediye çalışanları tarafından her şey düşünüldü. İskeleköy Belediye Başkanı Ayhan Aşık, yaz şenliklerinin İskele ve yöre insanına büyük bir soluk aldıracağını, bütün herkesin bu şenliklerde iyi vakit geçireceğine inandığını söyledi.

Aşık, "İskeleköy halkının istekleri doğrultusunda kültür sanat ve yaz şenliklerini düzenledik. Şenlikler başladığından bu yana vatandaştan gelen tepkiler olumlu yönde. Şenlikler, iskele ve çevresine büyük bir canlılık getirecek. Sadece İskele'den değil çevre ilçe ve köylerden de düzenlenen etkinliklere katılmak için birçok vatandaş İskele'nin yolunu tutuyor. Bu yıl ki şenlikler bir başlangıç ve zamanla geleneksel hale gelecek" dedi.

Şenlikler 25 Temmuz sona ereceği bildirilirken, bazı sanatçılar da etkinlikte konser verecek.