BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,63
ALTIN 2.391,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağaspor destek bekliyor

Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan kulübün daha büyük başarılara ulaşması için herkesten destek beklediklerini belirtti.

Abone ol

Aliağaspor büyük başarılara ulaşmak için destek bekliyor.

2009-2010 sezonunda kulüp olarak büyük başarılar yakaladıklarını belirten Timurhan "Kulübümüz faaliyet gösterdiği her branşta önemli başarılara ulaşarak Aliağa'nın haklı gururu olmuştur. Play-off hedefimize ulaşamasak da basketbolda başarılı bir sezonu geride bıraktığımızı düşünüyorum. Futbolda da tarihi başarılar elde ettik. A takımımızın yanı sıra 4 altyapı takımımız şampiyon oldu. Bunun yanı sıra faaliyet gösterdiğimiz güreş, tekvando, karate ve triatlon gibi branşlarda da çok başarılı sonuçlar elde ettik.

Sezon boyunca desteğini bizden esirgemeyen başta Aliağa Belediye Başkanı Sayın Turgut Oğuz'a, Aliağa halkına, taraftarlarımıza ve bizleri hiç yalnız bırakmayan siz değerli basın mensubu arkadaşlara kulüp yönetimi olarak teşekkür ediyorum"
dedi.

Aliağaspor Kulübü olarak çok başarılı bir sezon geçirilmesine rağmen birçok zorluklarını aştıklarını ifade eden Timurhan "Geçen yönetimden devraldığımız borçlar yönetimimizi bu sezon gerçekten çok yordu ama yine de büyük uğraşlar vererek borcumuzun yaklaşık 800 Bin Lirasını kadar ödemiş bulunmaktayız. Bu da bu sezonki çalışmalarımızda daha rahat hareket etmemizi sağlayacaktır. Bunları gerçekleştirirken her zaman yanımızda olan başta ana sponsorumuz PETKİM'e ve reklam vererek ekonomik anlamda kulübümüze destek veren diğer sanayi kuruluşlarına, kurum ve kişilere çok teşekkür ediyorum. Bu kuruluşlar bize sadece ekonomik anlamda destek olmakla kalmayıp Aliağa'da yaşayan halkımızın sosyal hayatına da katkı sağlamışlardır" diye konuştu.

Aliağaspor Kulübü'nün büyük başarılar yakalamasına rağmen dev sanayi kuruluşlarından destek görmediklerini belirten Timurhan, "Türkiye'nin dev sanayi kuruluşlarından biri olan TÜPRAŞ ve bazı sanayi kuruluşlarını yanımızda görmek istiyoruz. İlçemizde bulunan bu kuruluşların da diğerleri gibi Aliağa halkının sosyal hayatına destek vermelerini istiyor ve bekliyoruz. Aliağa'da bulunan tüm sanayi kuruluşlarından yanımızda olmalarını, Aliağa ve Aliağa'da yaşamını sürdüren tüm insanlara karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirmelerini bekliyoruz. Bu dileğimiz gerçekleşirse kulüp olarak da daha büyük başarılara ulaşacağımıza ve Aliağa'mızı daha iyi yerlere getireceğimize canı gönülden inanmaktayız" ifadelerini kullandı.