BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,54
ALTIN 2.495,05
HABER /  GÜNCEL

Bıçakladığı şahsı suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı

KARAMAN'da çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla yaralayan ve kendisi de yaralanan şüpheli, yaraladığı şahsı suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı.

Abone ol

Karaman’da iki araç arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan kovalamaca cinayetle bitti. Katil zanlısı ise bıçakladığı kişiye ölmesin diye olay yerinde suni teneffüs yaparken, ambulansla da başında hastaneye kadar gitti.

TRAFİKTE ÖLÜMÜNE KAVGA: Karaman - Ereğli karayolunun 20. kilometresi TOKİ Yeşildere köy konutları yanında iki gurup arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı.
Tartışma kavgaya dönüşünce Yusuf Koçaker (22) ile Mehmet Sekmen(22) bıçaklarla bir birlerine saldırdı. Olayda Koçaker koltuk altına aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı.

BIÇAKLADIĞI KİŞİNİN YANINDAN AYRILMADI: Olay yerine gelen Jandarma ekipleri Koçaker'e kalp masajı uygularken, kendisi de bıçakla yaralanan Sekmen, kendi bıçakladığı şahsa suni teneffüs yapıp, ambulansa bindirilmesine yardımcı oldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ: Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Koçaker, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli Sekmen ise tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.