BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beykozlu miniklerin ilk gün heyecanı

Beykoz'da eğitim hayatına başlayan minik öğrenciler, ilk formaları içinde heyecanlarını gizleyemediler.

Abone ol

2010-2011 Eğitim Öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. 15 milyon öğrenci ve 600 bin öğretmen bugün ders başı yaparken, Beykoz’daki okullarda da minik öğrencilerin ilk gün heyecanı vardı.

Beykoz Atatürk İlköğretim ve Sadettin Gökçepınar İlköğretim Okullarında düzenlenen törenlerle eğitime start verildi. Atatürk İlköğretim Okulundaki törene Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün’ün yanı sıra Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını dilediğini belirterek, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan ise, yıllarca öğretmenlik yaptığını hatırlatarak, “Bugün burada öğretmenlik yıllarımda yaşadığım heyecan ve coşkuyu yaşıyorum. Gelecek sizlerin elinde şekillenecek. Eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Minikler şaşkındı

Öğrencilerin heyecanla başladığı okullardan biri de Sadettin Gökçepınar İlköğretim okuluydu. İlk kez okul formalarını giyen öğrenciler bazen şaşkınlık bazen heyecan yaşarken, ilk törene katılarak okul andını okudular ve sınıflarındaki yerlerini aldılar.

İlk marş

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Okul Müdürü Bekir Sağır, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir aile olduklarını belirterek, “geleceğimiz olan çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm velilerimizle elele vererek en iyi eğitimi vermek için çaba göstereceğiz” dedi.

Okula adı verilen Sadettin Gökçepınar’ın kızı Simen Gökçepınar Kalça’ya katkılarından dolayı çiçek takdim edilirken, oryantasyon programına katılan velilelere ise ‘katılım belgeleri’ verildi.