BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.397,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

3 aylık bebek yangından son anda kurtarıldı

Çekmeköy'de 4 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın çevrede paniğe yol açtı.

Abone ol

Çekmeköy'de bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının çatı katında yapılan bir tadilat sırasında çıktığı öğrenildi. Evde bulunan 3 aylık bebek ise alevler yükselmeden yengesi tarafından evden çıkarıldı.

Olay, Taşdelen Turgut Özal Bulvarı Şehit Kubilay Caddesi Düşünür Sokak numara 18'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 4 katlı binanın çatısındaki çalışmalar sırasında sırasında yangın çıktı. Apartman sakinleri hemen itfaiyeye haber verirken, bir yandan da bina boşaltıldı. Olay yerine gelen itfaiye, alevli yangına müdahale etti.

Bebek son anda kurtarıldı

Ev sahibi Bülent Aksu, yangını görür görmez hemen binaya koştuğunu belirterek, "2 dakika içerisinde çatı komple alev aldı. Eve giremedim, arabam garajda. 3 aylık bebeğim vardı içerde. Yengesi bebeği dışarı çıkarmıştı. Çatıda bir çalışma vardı o yüzden yangın çıktı. Kapıyı membran kaplatacaktık. Membran tüple ısıtılıp yapılan bir iş yangın herhalde ondan dolayı çıktı" dedi.

Öte yandan, çatıdaki tüplerin yangın sırasında patlamaması olası bir faciayı önledi. İtfaiye yangına müdahale ederken, tüpleri de dışarı çıkardı. Yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, binanın çatı katında maddi hasar meydana geldi.