BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta bir dönem sona eriyor

Avrupa medyası, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Karius'a C.Palace, West Ham ve Wolverhampton gibi kulüplerin teklifte bulunduğu ve Alman kalecinin sezon sonunda ayrılacağını yazdı.

Abone ol

Atiker Konyaspor maçında yuhalandıktan sonra Şenol Güneş'in eleştirisine maruz kalan ve bir hafta sonra oynanan Göztepe müsabakasını gol yemeden tamamlayan Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Loris Karius hakkında Avrupa basınında ilginç haberler çıkmaya devam ediyor.

“Karius acı çekiyor”
Teknik Direktör Şenol Güneş’in doğrudan eleştirilerine hedef olan Karius’un, sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacağını iddia eden Avrupa basını, “Karius acı çekiyor” başlığı altında, durum değerlendirmesi yaptı.

Sezon sonu ayrılacak
Akşam'ın aktardığı habere göre; Alman file bekçisine İngiltere’den C.Palace, West Ham ve Wolverhampton gibi kulüplerin teklifte bulunduğu iddia edilen haberde, sezon sonunda ayrılacağı belirtildi.

2 yıllık kiralık sözleşmesi var
Liverpool ise daha önce bu konuda Beşiktaş’la yapılan anlaşmaya sadık kalacağını açıklamıştı. Karius’un Beşiktaş’la 2 yıllık kiralık sözleşmesi var.