BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
HABER /  SPOR

Fatih Altaylı'dan Aykut Kocaman'a: Allah karısına sabır versin

Fatih Altaylı, Aykut Kocaman'ın Süper Lig'de Konyaspor'un Rizespor'a 2-0 yenildiği maçtan önce ''Federasyon, şu 13:30 maçlarını gözden geçirsin. Neden? Kahvaltı yapıp maça çıkıyoruz" sözlerini eleştirdi. Altaylı, ''Aykut Kocaman her şeyden şikayet ediyor. Allah karısına sabır versin.'' dedi.

Abone ol

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Habertürk TV'de Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde yayınlanan Spor Saati programında spor gündemini yorumlarken Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ı eleştirdi.

''Allah karısına sabır versin''
“Aykut Kocaman hangi uzayda yaşıyor. Paralel evrenden mi geldi bu ülkeye! Liverpool’un Fulham’la maçı vardı. Saat 12.00’de oynadılar. Kocaman’ın şikayet ettiği gibi kahvaltıdan sonra… Dünyanın her yerinde bu saatlerde maçlar oynanıyor. Ne var bunda? Aykut Kocaman her şeyden şikayet ediyor. Allah karısına sabır versin. Evde neden şikayet ettiklerini düşünemiyorum! Bu kadar huysuz olunmaz. Adam şikayet etmek için doğmuş. Her şeyden şikayet. Kocaman çocukken böyleyse Allah annesine babasına, evde de böyleyse eşine sabır versin.”

Kocaman: Kahvaltı yapıp maça çıkıyoruz
Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında oynanan ve Çaykur Rizespor'un deplasmanda Atiker Konyaspor'u 2-0 yendiği maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; 

''Federasyon, şu 13:30 maçlarını gözden geçirsin. Allah aşkına gözden geçirsinler. Bir futbol adamı olarak bunu anlayamıyorum. Neden? Kahvaltı yapıp maça çıkıyoruz"