BIST 10.167
DOLAR 32,39
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta akıl alamaz kaza

Beşiktaş’ta çekiciye bağlanan otomobil durakta bekleyen emekli öğretmen bir anne ile kızına çarptı. Bacağından otomobil geçen kadın acılar i...

Abone ol

Beşiktaş’ta çekiciye bağlanan otomobil durakta bekleyen emekli öğretmen bir anne ile kızına çarptı. Bacağından otomobil geçen kadın acılar içinde ambulans bekledi.
Kaza, Beşiktaş Şair Nedim Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, F.H. (34) yönetimindeki 34 MIY 20 plakalı çekici, yol kenarında park eden araçları kaldırmak için Şair Nedim Caddesi’ne geldi. Cadde üzerindeki bir aracı çekiciye bağlayan F.H. yolda ilerlemeye başladı. Çekicinin manevra yapması sonucu arkasına bağlanan araç durakta bekleyen emekli öğretmen Nilgün Fidan ve kızı Gizem Fidan’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve kızı yere düştü. Bu sırada otomobil Nilgün Fidan’ın bacağının üzerinden geçti. Acılar içinde kıvranan kadın, yere yatarak kızıyla birlikte yardım bekledi. Kaza sırasında kolundan yaralanan Gizem Fidan ise annesinin başından bir an olsun ayrılmadı. Anne ve kızının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Vatandaşlar hemen ambulansa haber verdi. Bu sırada kazayı öğrenen Nilgün Fidan’ın eşi de olay yerine geldi. Sağlık görevlilerinin geç kalması üzerine Fidan’ın eşi ve vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Fidan’ın eşi, “Ben şikayetçiyim. Çekici karıma çarpmış. Benim karım öğretmendi ve her gün 70 öğrenciye eğitim veriyordu” dedi.
Anne ve kızı, bir süre sonra olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
(İHA)