BIST 10.180
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.403,30
HABER /  DÜNYA

Kaybolan Asiye’ye ziyaretçi akını

Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Gümüşkavak köyü yaylasında kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda bulunan ve hastanede tedavisi süren Asiy...

Abone ol

Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Gümüşkavak köyü yaylasında kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda bulunan ve hastanede tedavisi süren Asiye Nur Dülger’i görmek isteyenler hastaneye koştu.
Kaybolduktan sonra yapılan arama çalışmalarının 3. gününde köyüne 3 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda uyurken bulunan Asiye Nur Dülger, başta ailesi olmak üzere arama kurtarma ekipleri ve Ardahanlıları sevince boğdu. Kaldırıldığı Ardahan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Dülger’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Minik Asiye’nin durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlar ise hastaneye akın etti.
Vatandaşlardan Sinan Onay, "Biz Ardahanlı gençler olarak olayı gazeteden okuduk, geçmiş olsun diliyoruz. Dualarımız hep ufaklıkla beraberdi. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz" diye konuştu.
Asiye Nur, kendisini ziyaret eden Ceren Odabaşı’nın küpelerini istemesi üzerine Odabaşı küpelerini çıkartıp kendisine hediye etti.
Asiye’yi, ziyaret edenler arasında Ardahan Orta Oyuncuları Tiyatro Topluluğu da vardı. Tiyatro Oyuncusu Ozan Livaneli Bulga, "Biz Ardahan Orta Oyuncusu Tiyatro Topluluğu olarak kaybolan kızımızı ziyarete geldik. Bu olayı ilk duyduğumuzda çok üzüldük, dualarımızla birlikte geldik, ziyaret ettik. Allahtan şifa diliyoruz" dedi.
(İHA)