BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
HABER /  DÜNYA

Kayıp kedi ‘Pamuk’ için aprona kafesler konuldu

Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan ‘Pamuk’ isimli kedi için Atatürk Havalimanı apronunun çevresine içinde kedi yemi olan kafesler kuruldu...

Abone ol

Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan ‘Pamuk’ isimli kedi için Atatürk Havalimanı apronunun çevresine içinde kedi yemi olan kafesler kuruldu. Bulunan kediler Bakırköy Belediyesi’ne teslim edilecek.
Bir haftadır apronda kaybolan kedisinin bulunması için bekleyişini sürdüren Bahar Çınar’a yine kedisini kaybeden Tijen Karslı da katılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Genç Denizciler Dayanışma Derneği’nden(GEDDAD) arama ve kurtarma ekibince termal kameralarla "Pamuk" aranırken şimdi de kaybolan kedilerin bulunması için apronun çeşitli noktalarına 4 kafes yerleştirildi. İçinde yemlerin bulunduğu kafesler, kaybolan kedilerin bulunması adına özel uçakların kullandığı Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne yakın aprondaki bazı noktalara kuruldu. Özellikle kullanılmayan bir uçağın iniş takımlarının yanına dahi kurulan kafesler, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü apron yönetimi servisi personeli tarafından sürekli kontrol ediliyor. Bulunan kediler Bakırköy Belediyesi’ne teslim edilecek. İç hatlar terminalinde kedisinin akıbeti için hala nöbet tutan Bahar Çınar da geçtiğimiz günlerde aprondaki aramaya katılmıştı. Kedisinin adını apronda seslenen Çınar eve eli boş dönmüştü.
(İHA)