BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,71
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaşlı futbolcular derbi için iddialı!

Beşiktaşlı futbolcular Galatasaray ile oynayacakları derbi maç için oldukça iddialı konuştular.

Abone ol

Beşiktaşlı genç futbolcular, Spor Toto Süper Lig’de 20 Kasım Pazar günü sahalarında Galatasaray ile yapacakları derbi karşılaşma için kendilerine çok güveniyor.

Kaleci Cenk, sarı-kırmızılı takım ile kendi sahalarında seyircileri önünde karşılaşacaklarına işaret ederek, "Üç puana yakın olan taraf biziz diye düşünüyorum. İyi bir futbol oynayıp, galibiyeti alan taraf olmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hafta sonu çıkıp, sahada galip gelen taraf olmak istiyoruz" diyerek iddialı konuştu.

"MAĞLUP DA OLURUZ GALİP DE GELİRİZ"

Cenk, bir soru üzerine, ligin 10. haftasında Gençlerbirliği karşısında aldıkları kötü mağlubiyeti geride bıraktıklarını belirterek, "Biz Beşiktaş’ın futbolcularıyız. Mağlup da olacağız, galip de geleceğiz. Ama geçmiş geçmişte kaldı. Bu yeni bir maç. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, hem mental hem de teknik ve taktik açıdan en iyi performansı sergileyeceğimizi düşünüyorum." açıklamasında bulundu. 

"SEYİRCİMİZE ARMAĞAN EDECEĞİZ"

Necip Uysal da Galatasaray ile yapacakları derbi maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Milli takımdan dönen arkadaşlarımızla beraber hazırlıklarımız sürüyor. İyi bir oyunla 3 puan alıp, seyircimize armağan etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.. Siyah-beyazlı takımda orta sahada görev alan oyuncuların şu an formda olduğunu kaydeden Necip, teknik direktörün bu mevkide görev vereceği futbolcunun derbi maçta en iyi şekilde mücadele edeceğini de ifade etti.

"İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ"

Galatasaray derbisinin, Gençlerbirliği’ne yenildikleri karşılaşmanın bir kaza olduğunu göstermek açısından kendileri için büyük önem arz ettiğini anlatan İsmail Köybaşı, "Stadımızda oynayacak olmamız bizim için önemli bir avantaj. Bu maçı kazanıp, önümüze iyi bir şekilde bakmak istiyoruz. Bu ivmeyi yakalama adına Galatasaray derbisi bizim için çok önemli. Kazanacağımıza inanıyorum." dedi.