BIST 10.479
DOLAR 32,25
EURO 34,88
ALTIN 2.424,11
HABER /  SPOR

Beşiktaşın İBByle 6. randevusu

Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Turkcell Süper Lig'de yarın 6. randevuya çıkacak.

Abone ol

İki ekip arasında geride kalan 5 lig maçında taraflar birer kez galip gelirken, 3 maç berabere sonuçlandı. Her iki ekip de birbirlerine 5'er gol attı.

2007-2008 sezonunda BJK İnönü Stadı'nda yapılan maç golsüz berabere sonuçlandı. 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı ise 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini liderlik koltuğundan indirdi.

Geçen sezon ise 5. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maç 1-1 tamamlandı ve Beşiktaş, lider olarak gittiği İkitelli'den yine koltuğu kaptırarak ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında BJK İnönü Stadı'nda yapılan maçı ise Beşiktaş 2-1 kazanarak, rakibi karşısında ilk galibiyetini aldı.

Bu sezonun açılış maçında taraflar Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı ve Michael Fink ile İbrahim Akın'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Bu arada, ligde Beşiktaş'a adeta kök söktüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda aynı grupta yer aldığı rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1-0 yenerek, çeyrek final umutlarını sonlandırdı.