BIST 10.046
DOLAR 32,35
EURO 34,60
ALTIN 2.380,07
HABER /  SPOR

Beşiktaşa sürpriz başkan adayı!

Ocak ayındaki kongre öncesi Demirören ve Aksu'dan sonra sürpriz bir isim başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Abone ol

Siyah-Beyazlı camiada yaklaşan kongre öncesi şok gelişmeler yaşanıyor. Mevcut başkan Yıldırım Demirören'in karşısına muhalefetin adayı olarak çıkan Murat Aksu'dan sonra camianın önde gelen isimlerinden Fikret Orman da bu koltuğa talip olduğunu açıklaması camiada deprem etkisi yarattı.

HT Spor'un haberine göre; Yıldırım Demirören, Metin Keçeli, Fikret Orman ve İsmail Ünal'ın bugün, biraraya gelerek kongre sürecini masaya yatırdıkları öğrenildi. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen başkanlık seçiminde yaşanacakları ve camianın yol haritasını belirlemek için biraraya gelen bu dörtlünün, fikir alış verişinde bulunduğu ve kulübün son durumunu mercek altına aldıkları belirtildi.

AKSU'NUN OYLARINI BÖLMEK İÇİN

Ve bu toplantıdan, Murat Aksu'nun Yıldırım Demirören karşısında oylarını bölmesi için Fikret Orman'ın da başkan adaylığını açıklaması konusunda fikir birliğine varıldığı öğrenildi. Daha önce Demirören karşısına rakip olarak çıkan ancak seçimi kaybeden Orman'ın bu kez Demirören saflarına geçerek, muhalif kanadın oylarını bölen Yıldırım Demirören'in karşısında seçime girmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Henüz, fikir aşamasında olan bu projenin ana hatları resmi ağızlardan açıklanmazken, Fikret Orman'ın aday olmaması durumunda, kongrede Demirören'in saflarında yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor.