BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.383,64
HABER /  GÜNCEL

Vurduğu oğlunu sabah okula götürmüş

Polis eşi cinnet geçirdi. İki oğlunu, kocasını ve kendisini vurdu. Ancak çocuklardan biri kurtuldu ve tam 5 saat cesetlerle kaldı.

Abone ol

Rize'de polis olan eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar eden kadının, olay günü sabah da eşiyle tartıştığı ortaya çıktı. Olaydan yaralı kurtulan 7 yaşındaki M.G'nin anne, babası ve kardeşinin cesediyle 5 saat yaşadığı öğrenildi. Yaralı çocuk, "Hepimizi annem vurdu" dedi.

Bu arada apartmandaki komşuların 16.30 sıralarında silah sesleri duyduğu ancak polise haber vermediği ortaya çıktı. M.G ve annesi olay günü sabah okula giderken güvenlik kamerasına yansıdı.

ANNE CİNNET GEÇİRDİ

Olay İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak'taki Kervan Apartmanı'nın 3. katında önceki gün 16.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir eşiyle arasında geçimsizlik olan 11 yıllık polis memuru Osman Çağatay Olgun (38) ile eşi Gülseren Olgun (28) yine tartışmaya başladı. Tartışma sırasına cinnet geçiren kadın, eşinin tabancasını alarak önce 4 yaşındaki oğlu Alptuğ Berk'e, ardından eşine ateş etti. Daha sonra diğer oğlu 7 yaşındaki M.G'ye kurşun yağdırdı. 

5 SAAT CESETLERLE KALDI

Son olarak kendi kalbine ateş eden genç kadın, eşi ve oğlu Alptuğ Berk olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Gökberk ağır yaralandı.

Yaralı olarak bulunan M.G hemen Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cesetler otopsi yapılmak üzere ambulansla Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu raporunda, polis memurunun sırtına iki, Alptuğ Berk'in vücuduna ise 4 kurşun isabet ettiği, Gülseren Olgun'un da kalbinden giren tek kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler Adana'ya gönderilecek.

ÖDEVLERİMİ BİTİRECEKTİM

Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan, 5 saat boyunca anne, baba ve kardeşinin cesetleri arasında kurtarılmayı bekleyen Mustafa'nın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. M.G'nin, babası ve kardeşini annesinin vurduğunu söylediği öğrenildi. M.G'nin ifadesinde, "Bana da ateş etti ama odaya kaçtım. Lanet olası silah olmasaydı ödevlerimi bitirecektim" dediği öğrenildi.