BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,81
ALTIN 2.415,67
HABER /  SPOR

Beşiktaşa müthiş oyuncu

O gelirse Beşiktaş şampiyonluğun en ciddi adayı olur. Rıdvan onu öve öve bitiremedi.

Abone ol

Beşiktaş rotayı Aston Villa'nın İsveçli stoperi Olof Mellberg'e çevirdi. Siyah beyazlı yönetim futbolcunun menajeri ile görüşmelerini sürdürüyor.

İşte bu transfer atağı usta yorumcu Rıdvan Dilmen'in dikkatini çekti. Onu olarak gören Rıdvan, transferi halinde Beşiktaş'ı şampiyonluğun en ciddi adayı olacağını iddia ediyor..

İşte Beşiktaşlı taraflarları heyecanlandıran Dilmen'in Milliyet'teki yazısı:

"Beşiktaş eğer Mellberg transferini bitirebilirse, Süper Lig'de şampiyonluğun en ciddi adayı olur. Aston Villa'da oynayan İsveçli futbolcu müthiş bir oyun disiplinine sahip... Fizik gücünü ise hep üst düzeyde tutuyor... Yüksek toplardaki başarısıyla ilgili yorum yapmaya bile gerek yok. Mellberg, siyah-beyazlı formayı giyerse, ligimizin en çok yan toptan gol atan oyuncusu olur.

Güçlü ve iri görüntüsüne rağmen, futbol sezgileri çok iyi olduğu ve rakibe karşı pozisyon almasını bildiği için, süratli hareket etme konusundaki açığını kolaylıkla kapatıyor. Yani çabukluk adına handikapı asla bulunmuyor.
Savunmada, bir dönem Fenerbahçe'de Högh ile birlikte müthiş bir ikili oluşturan Uche'yi andıran bir futbolcu... Ama hücumlarda ve duran toplarda yanlardan gelecek ortalarda en iyi santrfordan bile daha etkili... Beşiktaş bu transferi tamamlarsa, büyük iş yapar...