BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.398,69
HABER /  SPOR

Beşiktaş Sağlam basacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam, gruplarda başarı aradıklarını söyledi

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmenin çok önemli olduğunu belirterek, "Ama bundan sonra gruplarda elde edeceğimiz başarılar daha önemli" dedi.

Ertuğrul Sağlam, yarınki maçın yapılacağı Veledrome Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, rakiplerinin ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini kaydetti.

Fransız takımının çok iyi bir ekip olduğunu bildiklerini ve zor bir maç oynayacaklarını belirten Sağlam, "Yarınki maçı kazanmak için oynayacağız. Defansif olarak da tedbirlerimizi alacağız. 1 puan almak için buraya gelmedik. Kazanmak için geldik" diye konuştu. Sağlam, bu sözlerinin ardından, "Atak bir oyun mu sergileyeceksiniz?" sorusunu ise, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç değil. Bu nedenle fazla risk almak için bir neden yok" diye yanıtladı.

YSağlam, Olympique Marsilya'nın kendi ligindeki durumunun hatırlatılması üzerine, "Fransız takımının durumu bizi ilgilendiren bir konu değil. Futbolda her türlü sonuç olabilir. Ancak ben şu aşamada kaybetmeyi telaffuz etmek istemiyorum. Hiçbir zaman oyun anlayışımız içinde rakip oyunculara önlem alarak kendi oyunumuzdan taviz vermek gibi bir durum olmadı. Rakibimizde Cana, Cisse, Nasri ve Ziani gibi önemli isimler var. Bunlara önlem almaya kalkarsak, oyun oynayamayız" dedi.

Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Cisse ise Beşiktaş ve Olympique Marsilya'nın önemli takımlar olduğunu belirterek, "Umarım iki ekip de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olur" diye konuştu.

Beşiktaş, yarın Olympique Marsilya ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Basın mensuplarına 15 dakika görüntü verilen antrenmanda siyah-beyazlı ekip, yarınki karşılaşmanın taktik çalışmasını gerçekleştirdi.

Antrenmanı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve kimi yöneticiler ile karşılaşmayı izlemek üzere Fransa'ya gelen konuklar da izledi.