BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Nihatın keyfi yerine geldi

Nihat Kahveci, ''Bu gol, gelecek için bana çok güven ve umut verdi'' dedi.

Abone ol

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Villarreal'in formasını giyen ve dün Real Mallorca deplasmanında attığı golle takımına 3 puan kazandıran Nihat Kahveci, ''Bu gol, gelecek için bana çok güven ve umut verdi'' dedi.

Maçın 72. dakikasında oyuna girip 10 dakika sonra gol atan Nihat, bugün düzenlediği basın toplantısında, Villarreal CF formasıyla La Liga'da ilk golünü atmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Türk futbolcu, ''2 yılda çok büyük 2 sakatlık yaşadım. Ve sonunda Villarreal formasıyla La Liga'da ilk golümü attım. Oyun ritmimi yeniden elde etmem için daha fazla oynamaya ihtiyacım olduğumu söylüyordum ama bu her zaman oynayacağım demek değil. Çünkü çok geniş bir kadroya sahibiz. Ama bana verilen her fırsatı güvenimi geri kazanmak için en iyi biçimde kullanacağım'' diye konuştu.

Real Mallorca maçında golünü attığı serbest vuruşun yapıldığı yerde geçen hafta içinde antrenman sırasında güzel bir gol attığını, bu yüzden maçta da serbest vuruşu kullanmak istediğini kaydeden Nihat, ''Gol olacağından emindim, bu yüzden Joan'a (bırak ben atayım) dedim'' dedi.

İspanyol basınından övgü

Öte yandan İspanyol basını, bugün Türk futbolcuya övgüler yağdırarak, ''Türk futbolcu Nihat, kendisine verilen fırsatı çok iyi kullandı ve harika bir gol attı'' denildi.