BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.380,25
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş iki yıldızın işini bitirdi!

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Simao ve Almeida ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Abone ol

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Almedia ile ilgili spekülasyonlara siyah-beyazlıların ikinci başkanı Metin Keçeli noktayı koydu. Radyospor'a konuşan Keçeli "Başkandan aldığım bilgiye göre Simao ve Almeida transferlerini bitirdik. Bu konu net, hiçbir pürüz yok. Bu iki futbolcu ikinci yarıdan itibaren Beşiktaş forması giyecek. Almeida, Avrupa Ligi maçlarında oynayacak" dedi.

'DINAMO ÇETİN ÇEVİZ'

BOBO ile de sözleşme konusunda görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Keçeli "Türk vatandaşlığına geçirebiliriz. G.Saray'la temasta olabilir. İstediği takımla görüşme hakkı vardır. Bobo'nun geleceğinin ne olacağını 15-20 gün içerisinde göreceğiz"şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı, Dinamo Kiev eşlemesini de "Rakip çetin çeviz" sözleriyle değerlendirdi.

Seba: Futbolun ESPRİSİ vardır

BEŞİKTAŞ Onursal Başkanı Süleyman Seba, futboldaki şiddet olaylarından yakındı: "Benim dönemimde tür şiddet olayları yoktu. Futbol kavgayla izlenecek oyun değildi. Futbolun kendine göre esprisi vardır."

Yan bağı yırtılan Zapo 4 hafta yok

R.WIEN maçında sakatlanan ve sağ ayak dış yan bağında yırtık tespit edilen Zapotocny'nin tedavisinin 4 hafta süreceği açıklandı. Kaslarında ezilme bulunan Hilbert ile sağ aşil tendonunda gerilme olan Ernst'in ise tedavileri sürüyor.

Simao Sabrosa
-  Mevkii: Orta saha -  Yaş: 24 -  Boy: 1.75 -  Kulüp Kariyeri: Benfica (2004-07), Portsmouth (kiralık), Everton (kiralık), Valencia, Everton (kiralık), Valencia (2010) -  Milli Takım: 6 maç

Hugo Almeida
 -  Mevkii: Forvet -  Yaş: 26 -  Boy: 1.91 -  Kariyeri: Porto B (2002-05), Uniao Leiria (kiralık), Porto (2003-07), Uniao Leiria (kiralık), Boavista (kiralık), Werder Bremen (kiralık), W.Bremen (2007) -  Milli Takım: 33 maç, 12 gol