BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,63
HABER /  SPOR

Berabere kalmanın sırrı

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a beraberliklerin sırrı soruldu. Kocaman yanıt verdi;

Abone ol

Maça ilişkin değerlendirmeler yapan Aykut Kocaman, 90 dakikayı yüzdeye vurduklarında rakiplerinin az da olsa üstün olan taraf olduğunu belirterek, "Son dakikalardaki karşılıklı pozisyonlar her iki takımın da beraberliğe razı olmalarını gerektirdi. Kıran kırana geçen sert bir maç oynandı.Beşiktaş'ın ise bu maçta savunma standardı oldukça yüksekti. Yüzdesel olarak hesaplandığında, yüzde 51'e yüzde 49 oranında Beşiktaş'ın üstünlüğü ortaya çıktı"diye konuştu.

Beşiktaş gibi önemli bir rakibe karşı verdikleri mücadeleden galip ayrılabilecekleri pozisyonlar da bulduklarından sözeden Kocaman, ''Rakibimizi yenemedik ancak yenilmedik de. Beşiktaş'ı yenmek istedik ve elimizden geleni yaptık. Bu önemli maçtan puan aldığımız içinde mutluyuz'' dedi.

BERABERLİKLERİN SIRRI

Bu karşılaşmayla birlikte ligdeki 11. beraberliklerini elde ettiklerini ifade eden Kocaman'a beraberliğin sırrı ne diye soruldu. Kocaman bu soruya "Bunun nedenini bilmiyoruz. Elde ettiğimiz bu 11 beraberliğin içinde güçlü takımlar da dahil olmak üzere rakiplerimiz bizden puan aldıkları için mutluluk duydular. Son dakikalarda çok net bir gol pozisyonu yakalayan Bilal, o pozisyonda golü atsa, ortaya çok farklı bir sonuç çıkacaktı. Bu, 11. beraberlik de olmayacaktı'' diye yanıtladı.//