BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Benzemez Kimse Sana başlıyor!

Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran yarışma benzemez kimse sana bu sezon Show TV'de başlıyor

Abone ol

Tüm dünyada büyük ilgi gören,Türkiye’den sonra 12 ülkede daha yayınlanan,izlendiği her ülkede reyting rekorları kıran ‘’Benzemez Kimse Sana’’ Show TV’de başlıyor.

Bu yıl yarışmanın jüri koltuğunda sürpriz bir isim var. Yarışmanın yeni adresinde Hande Ataizi yerine Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularından Demet Akbağ jüri üyeliği yapacak.

HUYSUZ VİRJİN VE EROL EVGİN DİĞER JÜRİ ÜYELERİ

Ekranların ‘’Huysuzu’’ Seyfi Dursunoğlu ve Pop Müziğin Efsane İsmi Erol Evgin de bir önceki sezonda olduğu gibi yarışmanın diğer iki jüri üyesi.

Bir eleme sistemi olmadan 13 hafta devam edecek programda ünlüler her hafta; Michael Jackson’dan Tarkan’a, Zeki Müren’den Madonna’ya kadar birçok ikonik sanatçının şarkılarını birbirinden güzel sahne şovlarıyla birlikte seslendirecek.

Yarışmanın 2. sezonunda performanslarıyla göz dolduracak 8 ünlüden 4’ü belli oldu. Gamze Topuz, Ayşin Zeren, Nuri Alço ve Erkan Köse...

Ünlü 8’in her biri yarışma boyunca bir vakfı ya da derneği temsilen yarışıyor ve birincilikleriyle vakıf ya da derneğin tanıtılmasının yanında nakit para ödülü de kazanmasını sağlıyor.

Yapımcılığını Endemol Türkiye’nin üstlendiği, Murat Başoğlu’nun da sunumuyla renklendirdiği ‘’Benzemez Kimse Sana’’ çok yakında Show TV ekranlarında