BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Muhteşem Yüzyıl 92. bölüm özeti

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 27 Mart 2013'te Star TV'de yayınlanacak 92. bölümünde neler olacak?

Abone ol

Star ekranlarının fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl 20 Mart 2013 akşamı 91. bölümünde severlerini yine çok heyecanlandırdı. Peki Muhteşem Yüzyıl dizisinin 27 Mart 2013 akşamı 92. bölümünde neler olacak?

Süleyman, altınları saklayan kardeşlerinden hesap sordu. Aniden gelen Malkoçoğlu’nun söyledikleri herkesi şaşkına çevirdi. Hatice’nin masum olduğuna inanmayan Süleyman, onu evlendirme kararı aldı. Hatice'ye kimi uygun görecek?

Şehzade Mustafa’ya ise isyanı bastırma emri verildi. Yollara düşen Mustafa, hayatına mal olabilecek bir karar verdi. 

MALKOÇOĞLU'NU NELER BEKLİYOR?

Rüstem Paşa’nın, Malkoçoğlu hakkında yaydığı dedikodu sarayı birbirine kattı. Hürrem onu suç üstü yapmak için gittiği yerde büyük bir şok yaşadı.

Mihrimah, aşkına karşılık beklediği Malkoçoğlu’ndan nihayet cevap aldı. Olan bitenin farkında olan Rüstem, Malkoçoğlu’nu saf dışı bırakmakta kararlıydı.

Haremde yayılan bir dedikodu, Mihrimah’ı delirtirken, Şah Sultan için bir fırsata dönüştü. Malkoçoğlu’nu köşeye sıkıştırmak isterken, karşılaştığı manzarayla neye uğradığını şaşırdı.

Peki Muhteşem Yüzyıl'ın 92. bölümünde Mustafa'ya neler olacak? Babası onun için neler düşünüyor? Malkoçoğlu ve Şah Sultan'ın diyaloglarının sonu nereye varacak?

Sarayı neler bekliyor? Tüm bu merak edilenler Muhteşem Yüzyıl dizisinin 27 Mart 2013'te yayınlanancak olan 92. bölümünde.