BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Beni batırdınız!

Bu sitem Aragones'den geldi. Sitem ettiği ise İspanyol medyasıydı.

Abone ol UEFA'nın Viyana'da organize ettiği Avrupa'nın 52 milli takım teknik direktörünün toplantısına katılan F.Bahçe teknik direktörü Luis Aragones, İspanyol basınında kendisiyle ilgili çıkan haberlere tepki göstererek, "Beni batırdınız" şeklinde konuşurken, İspanyol basınından kimseyle konuşmayacağını ifade ettiği bildirildi.

Aragones'in, toplantıda İspanya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Vicente Del Bosque ile de ''soğuk" bir şekilde selamlaştığı öğrenildi.

Aragones'in sadece Del Bosque ve yardımcısı Fernando Hierro'nun elini sıktığı, ağzından tek bir kelime söz çıkmadığı belirtilirken, Aragones'in İspanya milli takımındayken federasyon tarafından kendisine kötü muamele edildiğini düşündüğü iddia edildi.

İspanyol basını tarafından "soğuk ve uzak selamlama" olarak tanımlanan iki teknik adamın çok kısa bir süre bir araya gelmesiyle ilgili Del Bosque, "Onunla hiçbir sorunum yok, selamladım ve tamam" derken, İspanyol basınına kızgın olduğu söylenen Aragones "Hiçbir şey söylemeyeceğim" dedi.
Bu arada, son Avrupa Futbol Şampiyonu olan İspanya'nın teknik direktörü olduğu için davet edilen ve UEFA'dan ödül alan Aragones, yaptığı konuşmada, şampiyonluğun sırrını "Oyun felsefesi, topla iyi oynama ve iyi bir grup" olarak açıkladı.