BIST 9.993
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.435,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye Meclisi tiyatroya döndü

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, kentte son günlerde yaşanan rüşvet ve rant tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve Meclis Üyesi Mustafa Tuncel arasında yaşanan ‘Rüşvet ve Rant Polemiği’nin; imaj sorunu yaşayan Adana’yı daha da geriye götürdüğünü savundu.

Baş, Türkiye’nin en önemli metropollerinden biri olan Adana’nın ve yönetiminde yer alan sıfatı ne olursa olsun herkesin sağduyulu davranması gerektiğini söyledi.

Kent ekonomisinin dış pazarlara açılması, yeni yabancı yatırımcıları bölgemize çekerek işsizliğin ortadan kaldırılmasına yönelik çabaların en üst seviyeye çıktığı bir ortamda yaşanan polemiklerin, “Kişisel kavga” olarak algılanamayacağına işaret eden ATO Başkanı Şaban Baş açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Eğer Büyükşehir Belediyesi’nde rüşvet ve rant sağlanması gibi suçlar işleniyorsa bunların çözümleneceği tek nokta yargıdır. Ağır suçlamaların yer aldığı karşılıklı açıklamaların bu şekilde sürmesi, Büyükşehir Belediye Meclis’inin toplandığı tiyatro salonunu, trajikomik oyunun sergilendiği arenaya döndürecek ve seyirci kitlesi de sadece Adana ile sınırlı kalmayacak, bütün Türkiye olacaktır.”