BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP Trabzon'da birinci parti olacak

Trabzon’da pazar günü yapılacak olan CHP İl Kongresi için eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

Abone ol

Trabzon’da pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresi için Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu bugün düzenlediği basın toplantısı ile il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Partisinin 18 ilçe başkanının da katılımı ile gerçekleştirdiği toplantıda basının karşısına geçen Volkan Canalioğlu, CHP'yi iktidara taşımak için Trabzon'da da bir bütünlük içinde hareket ettiklerini hatırlattı. Belediye başkanlığı görevi sırasında Trabzon'a iyi hizmetler yaptığına inandığını ifade eden Canalioğlu “Bu görevden sonra yeni bir sürece başlamak için il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Seçim süreci sonunda kazananın CHP olacağını ifade eden Canalioğlu, “Biz bu kongreden sonra hep beraber bir bütün içinde çalışıp CHP'yi Trabzon'da birinci parti yapmak istiyoruz. CHP'yi önümüzde yapılacak olan genel seçimlerde iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Canalioğlu, mevcut il başkanı Necip Yıldız'ın da kendileri lehine seçimden çekildiğini belirterek kendisine teşekkür etti. Öte yandan geçtiğimiz hafta il başkanlığı için Sevgi Pekşen adaylığını açıklarken, kongrenin 2 aday arasında geçmesi bekleniyor.