BIST 10.677
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.423,61
HABER /  GÜNCEL

Belediye başkanı matbaacı dövdü

Kuşadası'nda matbaacılık yapan İskender Avcı, Belediye Başkanı tarafından darp edildiğini iddia etti

Abone ol

Kuşadası'nda matbaacılık yapan İskender Avcı, belediyenin tanıtım ihalesine katılmak istediğini, ancak Belediye Başkanı Fuat Akdoğan tarafından darp edildiğini öne sürerek, Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

Avcı, Başsavcılığa verdiği dilekçesinde, Belediye Başkanı Fuat Akdoğan'dan şikayetçi olduğunu bildirdi. Belediyenin tanıtım ihalesine katılmak istediğini, daha önce yapılan iki tanıtım ihalesinin, para yatırmasına rağmen iptal edildiğini belirten Avcı, dilekçesinde şunları ifade etti:

''Bugün yapılacak ihale için ortağım Bekir Kaya ile birlikte belediye binasındaki ihale odasına gittik. İhale işlerine bakan mimar Cumhur Ulusoy ile görüştük ve ihaleye katılmak için dosyayı istedim. Cumhur Ulusoy, ihalenin yapılıp, yapılmayacağını bilmediğini belirterek, muhasebe müdürü ile görüşmek üzere yanımızdan ayrıldı. Aradan 5 dakika geçmeden makamında bulunan Belediye Başkanı Fuat Akdoğan önüme gelerek, belediyeyi terk etmemi söyledi. Ben de ihaleye girmek için geldiğimi ve bir yere gitmeyeceğimi söyleyince de ağza alınmayacak küfürler savurup, tehdit etti ve üzerime saldırdı. Aynı anda odada Belediye Meclis Üyesi Bahadır Yıldırım ile 4 belediye görevlisi daha vardı. Araya girdiler ve beni belediye binasından çıkardılar.''

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ise İskender Avcı'nın ihale odasında personeli bir haftadan bu yana taciz ettiğini bu nedenle, onu dışarıya çıkması konusunda uyardığını söyledi.