BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.393,75
HABER /  POLİTİKA

BDP'li vekil sessizliğini 'tehditle' bozdu

BDP milletvekili Bengi Yıldız, Bodrum'daki görüntülerinin ardından ilk kez konuştu...

Abone ol

Bodrum'da bir kadınla yakalanan BDP milletvekili Bengi Yıldız, seçmenlerinden gelen baskı sonucu konuşmak zorunda kaldı. Yıldız konuşmasında önce özür diledi, sonra da haberi yapan ve yayınlayan medyaya tehditler savurdu:

"Halkımdan özür diliyorum. Bunun hesabı mutlaka sorulacak"

Takvim gazetesi 'Sivil itaatsizlik'te ön saflarda yer alan, 'Nevruz'da taş atan' ve 'vergi vermeyelim' çağrısı yapan BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın, Deniz Uyan adlı bir kadınla Bodrum tatilini manşetine taşımıştı.

Görüntülerin ardından "O bayan aile dostumuz" diyen Bengi Yıldız'ı, eşi İlknur Hanım "Benim öyle bir aile dostum yok" diye yalanlamıştı. 22 Ağustos'tan beri kayıp olan Yıldız, bu gelişmelerin ardından Mersin'de ortaya çıktı. Yıldız,konuşmasında önce özür diledi, sonra da tehditler savurmayı ihmal etmedi. Takvim'in haberine göre işte Bengi Yıldız'ın konuşması...

ÖZÜR DİLEDİ

"Halkımdan ve seçmenlerimden özür diliyorum. Partimin her kararına saygılıyım, istifa derlerse ederim. Ben dava adamıyım. Partimin üst düzey yetkililerine gereken açıklamamı yaptım. Şimdi beklemedeyim."

FOTOĞRAF GERÇEK AMA...

"Fotoğraf gerçek, ama yansıtılış biçimi çok farklı. Onlarla beraber herkesin gittiği denize gittik, herkesin binebildiği bir tekneye bindik. O gittiğim yer de Batman hemşerimindir ve birçok Batmanlı hemşerim oradaydı. Fotoğraflarda gayrı meşru bir ilişki varmış gibi farklı bir sunum var"

AİLE DOSTU AMA EŞİ TANIMIYOR!

"O bahsedilen aile dostumuzdur. O bayan daha önce defalarca Batman'a geldi, birçok partili arkadaşımız tanır kendisini. Eşim Ankara'da olduğu için tanışmamış onunla. Bu haberi yapanlarla mutlaka hesaplaşacağım. Günlerdir süren bu kampanyanın hesabını soracağım."