BIST 10.725
DOLAR 32,18
EURO 34,94
ALTIN 2.437,22
HABER /  GÜNCEL

BBPliler artık isyan ediyor

BBP'de gerilim doruk noktada... Yazıcıoğlu'nun hala bulunanaması isyan ettirdi. BBP'liler ; "Bırakın biz arayalım" dediler.

Abone ol

İNTERNETHABER

BBP'de sabırlı bekleyiş yerini gerilime bırakıyor. Dün saat 14:00'den bu yana kaza yapan helikoptere ulaşılamaması sinirleri iyice gerdi. BBP'liler isyan etmeye başladı.

BBP İstanbul il başkanlığına yurdun dört bir yanından partililer akın etmeye başladı... BBP il başkan yardımcısı Bekir Resuloğlu şöyle isyan etti;

BIRAKIN O ZAMAN BİZ BULALIM

"18 saat oldu... Teknolojimiz bu kadar kısıtlı mı... Biz kriz masası istemiyoruz, teknik imkan istiyoruz. Yüzlerce insan buraya aktı. Bize diyorlar ki gerekirse donarak ölelim, biz arayalım. Kaç saat daha bu insanları bekleteceğiz... 18 saat bir helikopterin bulunamamasını sizlerin yorumuna bırakıyorum... Yapamıyorlarsa bıraksınlar biz gidip bulalım. "

BBP'LİLER YOL KESTİ

Yazıcıoğlu'nun kaza yaptığı bölgeye giden Bakan Beşir Atalay ise BBP'lilerin tepkisi ile karşılaştı. Atalay'ın içinde bulunduğu aracın geçeceği güzergaha, bir grup BBP'li genç otomobil park etti. Yolu kapatan gruptakiler, helikopterin bir an önce bulunmasını istedi.

''Başbuğ Muhsin'' şeklinde bir süre slogan atan gruptakiler, asker ve korucuların uyarıları üzerine park ettikleri aracı yoldan çekti.