BIST 9.954
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.433,22
HABER /  MEDYA

Ayşe Arman kötü yakalandı

Ayşe Arman'ın Topbaş'ı çileden çıkaran seks sorusu olay oldu. Meğer yıllar önce benzer konuda kendisi de çok sinirlenmiş.

Abone ol

  Kadir Topbaş'ı çileden çıkaran seks sorusunu soran Arman, meğer yıllar önce benzer tepkiyi göstermiş.

Bilindiği gibi "Karınızı seksi buluyor musunuz?" sorusu karşısında Topbaş röportajı sonlandırmak istemişti. İşte bu olay Bugün yazarı Ali Atıf Bir'i eski bir anısına götürdü.

Çok değil 5 yıl önce CNN Türk'te 'Atıf Hoca ile Reklam ve Rekabet' adlı program yapan Bir, konuk olarak Arman'ı davet etmiş. Gerisini Ali Atıf Bir'den dinliyoruz.

(...)Program öncesinde her konuğa hazırlandığım gibi  Ayşe Arman'a da hazırlandım.. Röportajlarını tekrar okudum, çeşitli gazete ve dergilere onun vermiş olduğu röportajları inceledim. Ve programda önüne çektirdiği çok sayıda değişik "fotoğrafı" koydum ve Ayşe Arman imajının içindeki "cinselliği" konuştum..

Program bittiğinde ne olduğunu anlamadığım biçimde Ayşe Arman sinirlendi ve "Niye böyle yapıyorsun, ben sadece  ..m .ik.. öt'müyüm. Ben bir gazeteciyim, ben bir gazeteciyim"  diye ortalığı ayağa kaldırdı.

"Ayşecim yanlış anlıyorsun, bu program kurgulandıktan sonra senin dediğin anlama çıkmaz. Çok başarılı bir röportajcı portresi çıkar, Ayşe Arman çıkar, herkes de takdir eder" dedim. 

Ayrıldık. Daha sonra Ayşe yardımcısına aratıp yayın kasetini istedi. "Yayından önce hiç kimseye kaset vermem" deyip vermedim. Daha sonra araya Neyyire Özkan girdi. Neyyire'ye de anlattım. "Ayşe gereksiz yere kaygılanıyor. Benim programdan ona zarar verecek bir şey çıkmaz" diye yineledim.

Program kurgulandı, yayınlandı. Ayşe Arman bir gün sonra arayıp özür diledi. Hatta "Betül Mardin'le izledik o da çok beğendi" dedi.

Bildiğiniz gibi duayenimiz Betül Hanım Ayşe Arman'ın (o zaman müstakbeldi) kayınvalidesi.

Tüm bu konuşmalar sonrasında fark ettim ki, sevgili Ayşe programı bir kişinin izleyip yanlış bir kanıya sahip olmasından korkuyor!. O da müstakbel kayınvalidesi  Betül Mardin!

Deyim yerindeyse Ayşe'nin de o zaman hissettiği bir çeşit mahalle baskısıydı...