BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İşte Dündarın eşiyle ilgili iddia

Uğur Dündar'ı deliye çeviren iddianamedeki bölüm eşine dair. İddiaya göre eşi sürekli Brezilya'ya gidiyordu ve...

Abone ol

İNTERNETHABER

Uğur Dündar'ı kimse son zamanlarda böyle görmedi. Eşiyle ilgili iddia Ergenekon iddianamesine girince deliye döndü... İşte Dündar'ı çıldırtan iddianamedeki o bölüm;

İddianamede bir mail yer alıyor. Bu mail Özer Çiller'in bir zamanlar sahibi


DÜNDAR'IN Güzellik Kraliçesi 
olan eşi Yasemin Baradan... 

Uğur Dündar'ın eşi Yasemin
Baradan 1989 yılında Türkiye
güzellik kraliçesi seçilmişti.
Daha sonra podyumlara transfer
olan Baradan evlenmeden önce
çok ünlü bir mankendi.


Uğur Dündar ile evlendikten sonra
ise medyadan tamamen uzaklaştı.
Ortalıkta hiç görünmeyen Yasemin
Baradan üç çocuk doğurdu...
Son doğumunda ikiz bebekler
dünyaya getirdi. 

oldu BTV kanalının eski haber müdürü İlhami Yangın tarafından, gazeteci Güler Kömürcü'ye gönderilmiş.

MAİLDE ŞUNLAR YAZIYOR;

"BTV kanalında haber müdürü olarak göreve başladım.. ama bu Özer Çiller çok küfürlü haberler yazdırmak istedi. bir müddet sonra yöneticilikten ayrıldım. yne kütüphaneye kapanmıştım. ama bir baktım ki, benim ismim silinmemiş künyeden. ve bütün mahkemeler bana açılıyor. hemen uğur dündara haber yolladım bana mahkeme açma diye. TUNCAY ÖZKAN da o sıralar arenada çalışıyordu. hemen araya girerek benle görüşmek istedi. görüştük, bana arenaya çıkmamı teklif etti."

DÜNDAR'IN EŞİNİN FOTOĞRAFLARI

"Ayrıca uğur dündar ve aydın doğanla ilgili elimde ciddi belgeler resimler vardı. mesela uğur dündarın aile ilişkileri karısının sürekli brezilyaya gidişi kayınvalidesinin evi vs."

*"sonra bir kızgınlık anında tuncaya dedim ki tamam bu iş ama bi şartla para isterim" "ankarada paramı aldım ve arenaya çıktım. naklen yayın değildi. çillerle ilgili attım tuttum."

*"ertesi hafta aydınlık haber yaptı özer çiller ilhami yangın a 500 bin dolar önerdi diye. bilsem o parayı da alır onu savunurdum.."

*"eğer bu işi buradakesmez de sabah gazetelerde falan sürdürürseniz elimde banka dekontlarıyla kanal kanal gezer sizi rezil ederim dedim. o sıra tuncay ankaraya geldi yalvardı beni rezil etme diye."

AYDIN DOĞAN BÖYLE KULLANIYOR

*"savcı çağırdı beni ankara basın savcısı çiller hakkında tatbikat yapmak için. anlat bildiklerini de di. ne anlatacağım dedim. basında böyle ne kadar para verilirse o kadar konuşuluyor. ben de aldığım para kadar yalan söyledim dedim. savcılık hiç bir şey yapmadı."

*"bu aydın doğan hep böyle yapıyor baskı ve şantajla insanları kullanıyor. gerçi ben isteyerek yaptım ama yapmasaydım senelerce hapis ve milyarlarca para cezası ödemem gerekiyordu."