BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,08
ALTIN 2.467,93
HABER /  GÜNCEL

Baydemirden Güle dosya

Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir, Cumhurbaşkanı Gül'e dosya sundu!

Abone ol

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ilin ve bölgenin sosyoekonomik yapısını irdeleyen, yaşanan yoksulluğun nedenlerini ve çözüm önerilerini içeren bir dosaya sunduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Diyarbakır Valiliğinde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Baydemir, Cumhurbaşkanı Gül'e görüşmede bir dosya sunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimizin ve bölgemizin sosyoekonomik yapısını irdeleyen, yaşanan yoksulluğun nedenlerini ve çözüm önerilerini içeren bir dosyayı sunduk. Kentimizin kalkınması açısından yaşama geçirmeye çalıştığımız projeler, ulaşmaya çalıştığımız kaynaklar ve hizmetlerimizi sürdürürken karşılaştığımız sorunların aşımı konusunda bir takım taleplerimizi dosyada sunma imkanımız oldu. Bir süre dosya üzerinde tartışma imkanı ve görüş alışveriş imkanını yakaladık. Sayın Başbakanımıza da benzer içerikli dosyayı kısa bir süre içerisinde iletmeyi arzuluyorum."