BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.500,16
HABER /  GÜNCEL

Kemancının katili teslim oldu

Antalya'da kız kardeşiyle nikahsız yaşayan kemancıyı öldüren zanlı teslim oldu

Abone ol

Antalya'da kız kardeşiyle imam nikahıyla birlikte yaşayan müzisyeni geçen ay öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, Alanya'da savcılığa teslim oldu.

Antalya'da uzun süredir gece kulübünde sahne alan bir şarkıcının orkestrasında keman çalan Onur Şayan'ı, 30 Ağustosta Sinan Mahallesi'ndeki evinin önünden motosikletle geçerken ruhsatsız tabancayla öldürdüğü iddia edilen ve olaydan sonra kaçan zanlı O.B, (31), Alanya Cumhuriyet Savcılığına teslim oldu.

Alanya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen zanlının, cinayetin ardından Alanya'da gizlendiğini itiraf ettiği bildirildi. Zanlıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Zanlı O.B'nin, 3 yıl öncesine kadar kız kardeşi ile imam nikahıyla birlikte yaşayan ve iki çocukları bulunan Onur Şayan'ı, ayrılmalarının ardından diğer kız kardeşi ile de imam nikahıyla birlikte yaşaması üzerine tehdit ettiği, aynı mahallede yakın evlerde oturan aileler arasında sık sık kavgaların yaşandığı belirlenmişti.

Müzisyen Onur Şayan'ın eski baldızıyla imam nikahıyla birlikte yaşamasıyla bir çocuğunun daha dünyaya geldiği ortaya çıkmıştı.