BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başkana şampiyonlardan ziyaret

GOP Belediyesi Spor Kulübü sporcuları dün Başkan Erhan Erol'u makamında ziyaret etti

Abone ol

Vietnam'da yapılan Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonasında ülkemize bir dünya şampiyonluğu ve iki dünya üçüncülüğü kazandıran GOP Belediyesi Spor Kulübü sporcuları dün Başkan Dr. Erhan Erol'u makamında ziyaret etti. Son derece anlamlı dakikaların yaşandığı kabulde Dr. Erhan Erol uluslar arası gururumuz olan sporcuları tek tek alınlarından öperek kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

BAŞKANI GURURLANDIRAN ZİYARET

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol şampiyon sporcuların onuruna daha sonra bir yemek verdi. Tüm kulüp sporcuları ve idarecilerinin katıldığı yemekte konuşan Erol,'' Hepinizle gurur duyuyorum. Taekwondo sporunun devlerinin katıldığı bir şampiyonada gösterdiğiniz başarılarla bir tarih yazdınız. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarım adına hepinizi kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum'' dedi.


Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübünün dünya çapındaki ünlü taekwondocuları dün Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'u makamında ziyaret etti. Ellerinde Türkiye'nin ve Gaziosmanpaşa'nın gururu madalyalarıyla birlikte ziyarete gelen sporcuları kapıda karşılayan Başkan Erol, sporcuları tek tek öperek kutladı. Dünya Şampiyonu Zeynep Kirez ve dünya üçüncüleri Burcu Altun ile Nergis Gencay'ın hanım sporcular olarak tüm ilçenin göğsünü kabarttıklarını belirten Dr. Erhan Erol ,'' Ne mutlu ki spora yaptığımız
yatırımların tek tek karşılığını alıyoruz. Bu gençlerimiz takım ruhu içinde Türkiye'mize son derece önemli ve ihtiyaç duyduğu başarıları kazanırdılar. Ben çok iyi biliyorum ki kulübümüzün tüm sporcuları yakın bir gelecekte tüm şampiyonalarda bu başarılarını sürdürecekler.''dedi.

Kabulde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol bu başarıda başta Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmazer ile Antrenör Serkan Bülbül ve tüm kulüp yöneticilerinin payı olduğuna dikkat çekerek, hepsine teşekkür ederek, kutladı. Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol daha sonra tüm kulüp sporcuları ve idarecilerine bir yemek verdi.