BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan'a en iyi yönetici ödülü

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi’ ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Abone ol

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dünyanın en büyük turizm fuarı olarak kabul edilen ITB Berlin’de Tourexpi.com’un düzenlediği ‘Tourism Destination Management Awards’da ‘En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi’ ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a dünyanın en büyük turizm fuarı olarak kabul edilen ITB Berlin’de büyük ödül… Başkan Demircan, Tourexpi.com tarafından yapılan ankette ‘En Başarılı Turizm Bölgesi Yöneticisi’ seçildi. Ödülünü Türkiye’nin bu yıl partner ülke olduğu ve 187 ülkeden 11 binin üzerinden katılımcının yer aldığı 44. Uluslararası ITB Berlin Turizm Fuarı’nda düzenlenen törenle Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın elinden aldı.

Türkiye’ye turist gönderen 41 ülkedeki seyahat acenteleri satış elemanlarının oyları ile ilk kez düzenlenen Tourexpi Destination Management Awards ödülü için 21 bin 452 oy kullanıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Klaus Laepple, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Gloria Resort Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Holiday Inn İstanbul City Genel Müdürü Osman Öztürk ve Intra Tours Turkey şirketi de Berlin’de ödüllerini aldı.

Tören sonrası yaptığı açıklamada Beyoğlu’nda turizmin gelişmesi için ısrar ve kararlılıkla yürütülen iyileştirme çabalarının takdir görmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ve bu önemli ödülün motivasyonlarını daha da artıracağını söyleyen Başkan Demircan, "Bu ödülü Beyoğlu’nda faaliyet gösteren ve 6 yıldır omuz omuza birlikte çalıştığımız turizm işletmelerimiz ve Beyoğlu Belediyesi'nin fedakâr ekibi adına alıyorum" diye konuştu.