BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan yeni projelerin müjdesini verdi

5.Halk Meclisi’nde ilçe sakinleriyle buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2010 yılında ilçeye yapılacak olan proje ve yatırımları anlattı.

Abone ol

Beykozluları belediye hizmetleriyle ilgili bilgilendirmek ve talepleri belirlemek üzere toplanan 5.Halk Meclisi’nde ilçe sakinleriyle buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2010 yılında ilçeye yapılacak olan proje ve yatırımları anlattı.

Belediye olarak 2010 yılını yatırımlar yılı olarak belirlediklerini söyleyen Yücel Çelikbilek, projeleri hazırlık aşamasında ilçe sakinlerine sunarak hem yeni yatırım ve projeleri paylaşmayı hem de katılımcı yönetim gereği halkın öneri ve isteklerini değerlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

İlçenin acil ihtiyaçlarına yönelik olarak, uygulamada yatırımlara öncelik vereceklerini söyleyen Çelikbilek, ihtiyaca cevap veremeyen Belediye Binası ve Kültür Merkezini baştan ayağa yeniden dizayn ve inşa edeceklerini söyledi.

Beykoz’da nikâh kıyılacak modern bir mekâna da ihtiyaç duyulduğunu belirten Çelikbilek, 400 araçlık otoparkı bulunan bir düğün salonunun yapılacağını, meydan düzenlemeleri, yeni hizmet binaları, balıkçı barınakları, hobi bahçeleri, yat limanı, spor alanı ve çamlık alan düzenlemesi ile ilçe sakinlerine daha yaşanılabilir bir kent sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Halk Meclisi’ne katılan ilçe sakinlerinden uygulamaya konulacak pojelerle ilgili görüş ve önerilerini de alan Yücel Çelikbilek, ilçe sakinlerinin belediye hizmetleriyle ilgili mahalle ve köylerine dair dile getirdikleri taleplerini de tek tek dinleyerek yanıtladı.

Toplantıda hazır bulunan başkan yardımcıları, belediye danışmanları ve birim müdürleri de ilçe sakinlerinden gelen konuları değerlendirerek vatandaşları bilgilendirdi.

BEYKOZ BELEDİYESİ 2010 YILI PROJELERİ

Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS)
Meydan düzenlemeleri (Ortaçeşme Meydan Düzenlemesi-Soğuksu Meydan Düzenlemesi- Kanlıca Meydan Düzenleme Projesi- Hz.Yuşa Çevre Düzenlemesi)
Hizmet Binası Düzenlemeleri (Kavacık Hizmet Binası-Çiğdem Mahallesi Hizmet Binası- Tokatköy Hizmet Binası-Soğuksu Sağlık Ocağı-Göksu Sağlık Ocağı)
Kılıçlı Orman Alanı Düzenlemesi
Hobi Bahçesi Projesi
Balıkçı Barınağı Düzenlemesi
Çamlık Alan Düzenlemesi
Beykoz Çayırı Pazar yeri düzenlemesi Projesi
Yat Limanı Projesi
Atık Parkı Projesi
Yoros Kalesi Projesi
Beykoz Kışlası Projesi
Düğün Salonu ve 400 Araçlık Otopark Projesi
Karlıtepe Mesir Alanı Projesi
Riva Spor Alanı Projesi
Mahmutşevket Paşa Piknik Alanı Projesi
Çakmak Dede Mezarlığı Düzenleme Projesi
Rüzgarlıbahçe (İtfaiye Arkası) Parkı,-Göztepe Dere Kenarı Parkı Projesi,Akbaba Köyü Spor Parkı Projesi,Cumhuriyet Köyü Atatürk Parkı Projesi,Cumhuriyet Köyü İÖO Peyzaj Projesi
Bilgehanım Gezici Eğitim Aracı Projesi
Belediye Binası Yenileme Projesi
Belediye Kültür Merkezi Projesi