BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  MAGAZİN

Başkan yardımcısının meme rezaleti

Amerikalı ünlü komedyen Dick Cheney için ''Aile toplantısında şehvetle karımın göğüslerine baktı'' dedi; ülke karıştı...

Abone ol

Amerikalı komedyen Craig Ferguson, ABD eski başkan yardımcısı Dick Cheney’nin ailecek görüştükleri bir ortamda, şehvetle karısının göğüslerine baktığını söyledi.


Ferguson'ın kişisel anılarını kaleme aldığı “American On Purpose” adlı kitabı ABD’de büyük sansasyon yarattı.

Amerikalı komedyen, kitabındaki anılarından birinde Cheney ailesiyle aralarında geçen bir anekdotu şöyle anlattı.

Eşim Megan, Bayan Cheney ile sanat tartışıyordu. Sonra Bayan Cheney gururla sahip olduğu Picasso eskizlerini anlatmaya başlattı.
Megan eserleri nereye astığını sorunca, verdiği cevap ise bizi şaşkına çevirdi: ‘Hiç bir yere. Çünkü çıplaklık içeriyorlar ve bizim torunlarımız var. Torunlarımızın onları görmesini istemiyoruz.”

“Eşim bu cevap üzerine, ‘Ama onlar Picasso’ya ait eserler’ dedi. Bayan Cheney tehlikeli bir şekilde gülümseyerek ‘Ama çıplaklar” diye yineledi.”

Ferguson iki kadın arasındaki muhabbete bu noktada müdahale ettiğini ve eşinin bileğini tuttuğunu dile getirerek devam etti:

“Sorun çıksın istemedim. Hiç kimse Cheney’nin kara listesinde olmak istemez. O ve karısı gittikten sonra da Megan’a ‘Dick Cheney göğüslerine bakıyordu’ dedim.” (Hürriyet)