BIST 9.643
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.480,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Kara'dan Karacaköy'e çıkartma

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Karacaköy Mahallesi’ne adeta çıkartma yaptı.

Abone ol

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın bizzat yerinde takip ettiği çalışmalar neticesinde mahallede girilmedik sokak kalmadı.

Başkan Cem Kara’nın yerinde takip ettiği çalışmalarda, vatandaşların arazilerine ulaşması için yollar açıldı, yolların tamir ve bakım çalışmaları da yapıldı. Karacaköy Mahallesi’nde yapılan çalışmalara vatandaşlar da destek verdi.

Çatalca Belediyesi haftanın ilk iş gününe Karacaköy Mahallesi’nden başladı. Belediye Başkanı Cem Kara, Fen işleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekipleri ile birlikte Karacaköy Mahallesi’ne gitti. Pazartesi günü sabah saat 07.00’da Karacaköy Mahallesi’nde hazır olan ekiplerin çalışmalarını Belediye Başkanı Cem Kara yerinde yönetti ve kontrol etti. Mahallede bozuk olan yollar tamir edildi, yol kenarlarındaki otlar biçildi. Girilmedik sokak bırakmayan ekipler, park ve bahçelerin temizlik ve bakımını yaptı. Başkan Cem Kara’nın yerinde takip ettiği çalışmalara Karacaköy halkı da destek verdi. Sokak, sokak gezerek çalışmaları kontrol eden Belediye Başkanı Cem Kara, evlerinin önünü temizleyen vatandaşlara teşekkür etti. Cem Kara çalışmalarda zaman zaman eline aldığı süpürge ile yerleri süpürerek vatandaşların gösterdiği duyarlılığa ilgisiz kalmadı.

Çatalca Belediyesi’nin Karacaköy Mahallesi’nde yaptığı çalışmalar cadde ve sokaklarla sınırlı kalmadı. Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler özellikle Karacaköylü çiftçilerin yoğun olarak kullandığı ve hasat zamanında ulaşım konusunda büyük sıkıntı çektikleri tarla yolları da açılıp onarımı yapıldı. Başkan Cem Kara’nın bizzat koordine ettiği çalışmalarda, Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına Karacaköylü çiftçilerde traktörleri ile destek vererek, tarla yollarına malzeme çekilip, onarımları hızlı bir şekilde yapıldı. Çatalca Belediyesi ve Karacaköy Mahallesi sakinlerinin birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü çalışmalar takdir toplarken; vatandaşlar, Karacaköy Mahallesi’ne yaptığı çalışmalardan dolayı ve özellikle tarlalarına ulaşmak için kullandıkları yolun uzun yıllardan beri ilk kez yapıldığını hatırlatarak Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Cem Kara ise; “Karacaköylü hemşerilerime asıl ben teşekkür ediyorum. Belediyemizin yürüttüğü çalışmalara destek oldular. Özellikle tarla yollarımızı yaparken traktörleri ile bizlere yardımcı olan çiftçi arkadaşlarımız İsmail Aksoy, Mahmut Geceli, Harun Günay, Ali İhsan Köse, Saim Başaran, Özcan Dere, Murat Sirkeci’ye ve yardım eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.