BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Akaydın'dan odalara ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ildeki meslek örgütleriyle bir araya geldi.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ile İnşaat Malzemecileri Odası'nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ilk ziyaretini Biriketçiler İnşaat ve İnşaat Malzemecileri Hırdavat Harfiyatçılar Odası'na gerçekleştirdi. Ziyarete Başkan Akaydın'ın danışmanları ve bürokratları da katıldı. Oda Başkanı Mehmet Ümit ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Akaydın, oda temsilcileri ile sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanları ve projelerini oda temsilcileri ile paylaşan Başkan Akaydın soruları yanıtlarken, oda temsilcilerine, “Türkiye ekonomisi ve istihdam adına önemli bir işlev yerine getiriyorsunuz” dedi.

Tarım arazileri korunmalı

Başkan Mustafa Akaydın daha sonra Antalya Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziraat Mühendisleri Odası'nın ülke ekonomisi adına çok önemli bir meslek grubu olduğunu söyleyen Başkan Akaydın, tarımın Türkiye'de eskisi kadar hak ettiği önemde değerlendirilmediğini belirtti. Başkan Akaydın Antalya'nın turizmle beraber tarım sektöründe de önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “Her zaman verimli tarım arazilerinin korunmasından yana oldum. Bu konuda kararlılığımı sürdüreceğim. Antalya'nın gündeminde olan, özellikle ekolojik dengeyi koruma anlamındaki her konunun ciddi olarak sahibiyim” diye konuştu.