BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mardin'de altyapı çalışmaları sürüyor

Mardin Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor.

Abone ol

Mardin Belediyesi'nin altyapıya yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yeni Devlet Hastanesi ile Sağlık Meslek Lisesi arasında bulunan yol ile Ensar Mahallesi'nde bulunan Sağlık Ocağı yolu parke taşı ile döşendi.

Gül Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile Şeyh Lıbben Mezarlığı arasında bulunan yolda da parkı taşı ile döşeme işlemi başlatıldı. Mardin Belediyesi şehrin 5 ayrı noktasında başlattığı yol ve kanalizasyon yapım çalışmalarını bitirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Devlet Hastanesi, Gül Mahallesi ve Ensar Mahallesi'nde yolları, parke taşı ile döşedi. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de Bakırkıre Mevkii ve Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı kanal çalışmasını bitirdi.

Öte yandan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bakırkıre mevkiinde 700 metrelik boru döşeyerek yerde ve sokağın içine akan pis su yer altına altına alındı. Yenişehir Kültür Caddesi'nde de yağmur sularının dükkanların içine girmesini engellemek için yağmur suyu drenaj çalışması başlatıldı.